• Αντιπρόσωπος scm logo
 • 17ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κιλκίς
en flag el flag

Για άλλα υλικά

[

CMS- Μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη, κορυφαία εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή Κέντρων εργασίας αριθμητικού ελέγχου με πολλαπλούς άξονες, Μηχανές θερμοφορμαρίσματος και Συστήματα κοπής με υδροβολή (waterjet)

Η SADIMAC αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπο της CMS SpA, μέλους του ομίλου της SCM GROUP, που κατασκευάζει μηχανήματα και συστήματα για την επεξεργασία υλικών, όπως: composite υλικά, ανθρακονήματα, αλουμίνιο, ελαφριά κράματα, πλαστικά, γυαλί, πέτρα και μέταλλο. Από την ίδρυσή της το 1969 προσφέρει καινοτόμες λύσεις μέσα από συνεχείς επενδύσεις στην Έρευνα & Ανάπτυξη, την εκτεταμένη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της, καθώς και εξαγορές πρωτοπόρων στο χώρο τους εταιρειών.

Έχοντας κατασκευάσει περισσότερα από 10.000 CMS κέντρα εργασίας, η CMS προσφέρει λύσεις μέσα από 5 εξειδικευμένα brands που ξεχωρίζουν για την ευελιξία, την ακρίβεια και την αποδοτικότητά τους και δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως:

 • Αεροδιαστημική
 • Αυτοκινητοβιομηχανία
 • Formula 1
 • Ναυτιλία
 • Γυαλιά οράσεως
 • Ανεμογεννήτριες
 • Κατασκευαστικές εταιρείες
 • Αρχιτεκτονική
 • Εσωτερική διακόσμηση
 • Γλυπτική κ.α.

 

Η CMS παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την προσφορά ανταλλακτικών και after-sales υποστήριξη, είτε με onsite τεχνική υποστήριξη είτε με απομακρυσμένη παρέμβαση, μέσω της πλατφόρμας CMS Connect.

Τα μηχανήματα της CMS απευθύνονται σε βιομηχανίες που επεξεργάζονται τα ακόλουθα υλικά

5-Αξονικά CNC Κέντρα εργασίας με υψηλή ταχύτητα και άριστη ακρίβεια για composite υλικά, αλουμίνιο και μέταλλο.

Η CMS Advanced Materials Technology είναι ηγέτης στο χώρο των κέντρων εργασίας αριθμητικού ελέγχου για την επεξεργασία προηγμένων υλικών: composite υλικά, ανθρακονήματα, αλουμίνιο, ελαφριά κράματα και μέταλλο.

Η συνεχής επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη διασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας. Οι μηχανές της CMS εξασφαλίζουν άριστη απόδοση ως προς την ακρίβεια, την ταχύτητα επεξεργασίας και την αξιοπιστία.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, η CMS Advanced Materials Technology αποτελεί τον τεχνολογικό συνεργάτη σε κλάδους όπως:

-Αεροδιαστημική
-Αεροπορία
-Αυτοκινητοβιομηχανία
-Αγωνιστικά σκάφη
-Formula 1
-Σιδηροδρομική βιομηχανία

Προμηθευτής των αρτιότερων μηχανήματων για την επεξεργασία πλαστικού από το 1973.

Η CMS Plastic Technology κατασκευάζει κέντρα εργασίας αριθμητικού ελέγχου, τεμαχιστικά και μηχανές θερμοφορμαρίσματος για την επεξεργασία πλαστικών υλικών.

Η αδιάκοπη επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη διασφαλίζουν ότι η CMS μπορεί να προσφέρει λύσεις για ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία: από το θερμοφορμάρισμα μέχρι το ξάκρισμα, τη δημιουργία μοντέλων και καλουπιών, τη διασφάλιση της μέγιστης παραγωγικότητας.

Η CMS Plastic Technology καλύπτει τις ανάγκες παραγωγής σε κλάδους όπως οι:

-Αυτοκινητοβιομηχανία
-Αεροδιαστημική
-Χωματουργικά μηχανήματα
-Τροχόσπιτα
-Λεωφορεία
-Σιδηροδρομική βιομηχανία
-Κατασκευή ειδών υγιεινής (μπανιέρες)

Πλήρης σειρά μηχανημάτων για την κατεργασία λίθων.

Η CMS Stone Technology αναπτύσσει λύσεις για την επεξεργασία πρώτης ύλης από μάρμαρο, φυσικές πέτρες και συνθετικές πέτρες.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και υπό την επωνυμία Brembana Machine, η εταιρεία αποτέλεσε τον πρώτο κατασκευαστή κέντρου εργασίας για την επεξεργασία πέτρας.

Η CMS Stone Technology καλύπτει τις ανάγκες παραγωγής και προσφέρει ξεχωριστές λύσεις για κάθε ανάγκη, σε κλάδους όπως οι:

-Κατασκευές κτιρίων
-Αρχιτεκτονική
-Εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση
-Κάθε κλάδο που απαιτεί τη χρήση προϊόντων από πέτρα και μάρμαρο

CNC μηχανήματα υψηλής απόδοσης και ενσωματωμένες γραμμές παραγωγής για την επεξεργασία γυαλιού.

Η CMS Glass Technology είναι ηγέτιδα στην επεξεργασία καμπύλου και επίπεδου γυαλιού, καθώς προσφέρει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, όπως κέντρα εργασίας με αριθμητικό έλεγχο, τραπέζια κοπής και συστήματα κοπής με υδροβολή (waterjet).

Η CMS Glass Technology αποτελεί κορυφαία εταιρεία στο χώρο της και προσφέρει ξεχωριστές λύσεις σε κλάδους όπως οι:

-Αρχιτεκτονική
-Εσωτερική διακόσμηση

Ευρεία γκάμα συστημάτων κοπής υδροβολής (waterjet) και μηχανημάτων αφαίρεσης γρεζιών-φινιρίσματος για την επεξεργασία μετάλλων.

Η CMS Metal Technology εξειδικεύεται στην παραγωγή μηχανημάτων επεξεργασίας μετάλλων και τεχνικών μερών, καθώς προσφέρει μία ευρεία γκάμα συστημάτων κοπής υδροβολής (waterjet), ενισχυτές πίεσης και μηχανές στεγνής ή υγρής αφαίρεσης γρεζιών και σατινέ φινιρίσματος.

Με περισσότερες από 1500 εγκαταστάσεις μηχανών σε παγκόσμιο επίπεδο, η CMS Metal Technology αποτελεί κορυφαία εταιρεία στο χώρο της και προσφέρει ξεχωριστές λύσεις σε κλάδους όπως οι:

-Αυτοκινητοβιομηχανία
-Αεροδιαστημική
-Μηχανική κατεργασία
-Επιπλοποιία
-Βιομηχανική αρχιτεκτονική

Κοπτικά Εργαλεία για κάθε ανάγκη

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το κοπτικό που χρειάζεστε για την κατεργασία ξύλου, composite υλικών, πλαστικού, πέτρας, γυαλιού και μετάλλου με την εγγύηση ποιότητας της Sadimac

Περισσότερα
chats icon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δείτε όλα τα μηχανήματα της Sadimac